VONK-training

VONK-training, Coaching en Make-over, een combinatie voor iedereen die zich mooi wil voelen van binnen en van buiten. Van Onzekerheid Naar Kracht=VONK! Voor alle mensen die hun onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen om willen zetten in kracht. Een aanstekelijke cursus/workshop met diepgang.

VONK traint mensen om met meer Zekerheid, Zelfvertrouwen en Eigenwaarde in het leven te staan. Je kunt hierbij denken aan de volgende gebieden:

  • De relatie met jezelf, je innerlijke leven
  • De relatie met een partner of toekomstige partner
  • Sociale relaties, vrienden, vriendinnen en familie
  • Je uiterlijk
  • Je werk.

Wat kan ik verwachten in de workshop? VONK is een combinatie van Coaching en Make-Over. Tijdens de Coaching trainen specialisten je om je gevoelens en gedachten van onzekerheid om te zetten in kracht. Dit doen we door leuke en verhelderende oefeningen. Hierdoor leer je wat onzekerheid is, hoe je de overmatige onzekerheid kan laten verdwijnen en hoe je innerlijke kracht kunt versterken. Deze workshop is de eerste aanzet tot verandering van onzekerheid naar kracht.

In de Make-Over krijg je allerlei tips van de specialiste op het gebied van uiterlijk. Denk hierbij aan Haarkleur, Styling, Make-up, Kleding en Kleur. We werken in kleine groepjes, zodat je ook alle aandacht krijgt die je nodig hebt. De groepsgrootte is maximaal 6 deelnemers. Behalve het werken in een kleine groep is er ook ruimte voor priv├ęsessies. Iedereen krijgt van zowel de Make-Over coach als de VONK-coach een individuele sessie